slider ddddplus1

Unități veterinare

Cele mai eficiente proceduri de deratizare, dezinsecție și dezinfecție pentru unitățile veterinare!

Combaterea dăunătorilor

DDD Plus oferă servicii de specialitate de combatere a dăunătorilor p.entru afaceri: DDD unitati veterinare

Cu ajutorul personalului calificat și a celor mai noi proceduri DDD unitati veterinare de combatere a rozătoarelor, insectelor și bacteriilor din domeniu, știm exact ce să folosim pentru a elimina dăunătorii.

Serviciile DDD unitati veterinare pentru combaterea dăunătorilor sunt în conformitate cu regulile Ministerului Mediului.

Deratizare

Prin serviciul DDD unitati veterinare de combatere a dăunătorilor pentru eliminarea rozătoarelor, cum ar fi șoarecii sau șobolanii îți menții unitatea veterinară, produsele și echipamentele într-o stare perfectă.

Prin serviciile de combatere a rozătoarelor te protejezi pe tine și angajații tăi de  boli infecțioase, epidemii și daune materiale, cum ar fi deteriorarea bunurilor depozitate sau sancționarea de către organismele competente.

DezinsecțieDDD unitati veterinare

Serviciul DDD unitati veterinare va îndepărta insectele nedorite unitatea veterinară eficient.

Prin dezinsecție garantăm eliminarea mai multor tipuri de dăunători: muște, țânțari, molii, viespi, albine, furnici, păianjeni, gândaci, purici sau ploșnițe.

Dezinfecție

Operațiunea de dezinfecție pentru uciderea microorganismelor are ca scop prevenirea și combaterea infecțiilor și bolilor.

Pentru prevenirea răspândirii Coronavirus, fiecare spațiu intens frecventat trebuie complet dezinfectat.

Spune-ne ce probleme ai cu dăunătorii în unitatea veterinară.

Specialiștii noștri vor găsi cele mai bune soluții pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție a unității veterinare/ DDD unitati veterinare.

Pentru o evaluare GRATUITĂ a spațiului, completează acum formularul alăturat.

Astfel te asiguri că nu pierzi oferta noastră.