section dddplus1

Mori de cereale

Rozatoarele, insectele, păsările sau bacteriile iti afecteaza afacerea?

DDD Plus vine cu cele mai eficiente soluții pentru DDD mori de cereale: deratizare, dezinsectie și dezinfectie.

Pentru ca morile de cereale sunt mediul perfect unde sa crească și sa se inmulteasca rozatoarele, acestea ti-ar putea afecta grav cerealele și strica reputatia in fata clientilor.

Completeaza formularul alaturat și beneficiezi de o evaluare gratuită a morii de cereale, pentru ca munca ta sa nu aibă de suferit.

Rozătoarele și anumiți dăunători sunt atrași de mâncarea vărsată în jurul morii și la punctele de lucru. Este important ca aceste scurgeri să fie curățate imediat.DDD mori de cereale

Mulți morari aleg să folosească un specialist pentru DDD mori de cereale și apelează la unul pentru a elimina ascunzatorile pentru rozătoare și ocazional pentru insecte.

Planul de combatere și DDD mori de cereale de la DDD Plus este întocmit, convenit și apoi implementat.

DDD mori de cereale este o combinație de 3 acțiuni: Prevenire, Monitorizare și Control.

Echipa noastră specializată în DDD mori de cereale de la DDD Plus oferă servicii atât pentru îndepărtarea, cât și pentru prevenirea dăunătorilor și a paraziților din moara dumneavoastră.

Consultanța și serviciile noastre de specialitate în DDD mori de cereale, controlul păsărilor și serviciile de mediu acoperă circumstanțele care pot apărea și sunt adaptate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra specifice. Raportul nostru privind controlul dăunătorilor se va potrivi cerințelor dumneavoastră.

Serviciile noastre DDD mori de cereale includ:

  • Combaterea rozătoarelor – șobolani și șoareci.
  • Controlul gândacilor și al insectelor târâtoare.
  • Controlul puricilor.
  • Controlul viespiilor
  • Controlul moliilor
  • Controlul și combaterea păsărilor – murdărire și dezinfectare.
  • Serviciul de fumigare.
  • Dezinfectie pentru prevenirea coronavirus

Programați o evaluare GRATUITĂ prin intermediul paginii noastre de contact sau prin completarea formularului alaturat pentru a discuta despre cerințele dumneavoastră de combatere a dăunătorilor.