dezinfectare ddddplus1

Școli

Cu o cantitate abundentă de hrană, apă și adăpost, școlile sunt un habitat ideal pentru dăunători.

Înțelegem provocările unice pentru DDD scoala de combatere a dăunătorilor cu care se confruntă mediile educaționale, de la sălile de clasă  până la  curtea școlii.

Ai nevoie de serviciul DDD scoala: dezinfectie, deratizare si dezinsectie?

DDD PLUS începe cu o inspecție gratuită, la fața locului, pe care o folosim apoi pentru a proiecta un program de gestionare a dăunătorilor DDD scoala care ajută la rezolvarea problemelor cu daunatorii școlii.

Unde să cauți dăunătorii în școli

Dăunătorii găsesc case în multe locuri din și în jurul școlilor, cum ar fi:

  • Cantine – dăunătorii sunt atrași de alimente și apă în locuri închise, cum ar fi între aparate și în dulapuri.
  • Săli de clasă – populațiile de dăunători cresc în zonele dezordonate, cum ar fi birourile și dulapurile.
  • Dulapuri – dezordinea și mâncarea se pot aduna rapid în dulapuri pe tot parcursul anului școlar, oferind un port sigur și locuri de reproducere pentru dăunători.
  • Săli de sport și vestiare – aceste zone pot fi calde și slab ventilate, oferind loc de reproducere pentru dăunători.DDD scoala
  • Coșuri de gunoi – recipientele pentru deșeuri și zonele înconjurătoare sunt vulnerabile la problemele dăunătorilor, mai ales atunci când se află în imediată apropiere a clădirilor școlii.
  • Conducte exterioare – toate deschiderile către exterior oferă acces ușor de intrare pentru dăunători.
  •  Terenuri școlare  – peisajele neglijate pot atrage o mare varietate de dăunători, inclusiv cei care distrug structurile școlare.
  • Autobuze  – prezintă provocări unice de combatere a dăunătorilor atunci când resturi de mancare pot fi uitate si abandonate ducand la aparitia și reproducerea daunatorilor

Care sunt urmările unei eventuale îmbolnăviri a copiilor?

Copiii se confruntă cu riscuri crescute pentru sănătatea lor atunci când sunt expuși la dăunători și la utilizarea excesivă a pesticidelor împotriva acestora.

Copiii sunt mai predispuși să aibă o stare de sanatate cu efecte adverse decât adulții atunci când sunt expuși la aceste riscuri datorită dimensiunii reduse a corpului în raport  cu cantitatea de contaminant sau agent patogen.

Ia acum legătura cu unul dintre specialistii nostri în DDD scoala!

Indiferent cu ce daunatori vă confruntați, DDD Plus va poate ajuta cu serviciul DDD scoala și va efectua deratizare, dezinsectie și dezinfectie la cele mai înalte standarde.

Completeaza acum formularul alaturat pentru a intra în contact cu unul din specialistii nostri în DDD scoala și a programa o EVALUARE GRATUITĂ  a situației în scoala.