dezinfectare ddddplus1

Asociații de proprietari

Știm cât de predispuse sunt subsolurile și scările de bloc la o infestare cu insecte sau rozătoare.

De aceea, am creat un serviciu special de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, numit DDD pentru asociatii de proprietari.

Când găsești insecte și rozătoare sau microbi în subsolul sau scara blocului, aceștia devin dăunători care trebuie tratați în timp util.

Odată ce stabilești ce tipuri de dăunători s-au stabilit în clădire, poți lua măsurile adecvate pentru a scăpa de ei.

A știi cum să combați dăunătorii din subsol și casa scării te va ajuta să-ți protejezi chiriașii și proprietarii.

Contactează acum un specialist DDD pentru asociatii de proprietari.

Și pentru că metodele de combatere a dăunătorilor găsite pe internet nu funcționează, cel mai simplu este să apelezi la specialiști în domeniul DDD pentru asociatii de proprietari.

De ce este obligatorie DDD pentru asociatii de proprietari (deratizarea, dezinsecția și dezinfecția)?

Dăunătorii de toate tipurile pot fi găsiți în subsoluri sau scări și multe dintre ele s-ar putea să nu îi vezi niciodată, dar cu puțin efort, poți proteja clădirea și o poți menține liberă de dăunătorii nedoriți.

Dăunătorii pot fi periculoași, pot crea mizerie sau pot provoca daune structurale clădirii.

Învățând cum să păstrezi dăunătorii în afara subsolului îți va permite să îți protejați afacerea, proprietarii și chiriașii de diferitele amenințări pe care le pot reprezenta.

Pe lângă combatere, te putem instrui cum să previ apariția dăunătorilor, pentru a nu mai fi nevoie de o altă acțiune de deratizare, dezinsecție sau dezinfecție.

Ai nevoie de mai multe informații? Ne poți contacta chiar AICI!

Deratizare

Șoarecii și șobolanii vă pot crea probleme serioase. Elimină-i acum rapid și discret cu ajutorul serviciilor DDD Plus concepute pentru afacerea ta: DDD pentru asociatii de proprietari.

Aceștia lasă urme și strică materialele și mobila.

Dezinsecție

Insectele pot lăsa mirosuri urâte și pot strica bunurile din clădire. Tot ce ai nevoie este dezinsecția efectuată de specialiști în domeniul DDD pentru asociatii de proprietari.

DDD Plus te poate ajuta să scapi de orice dăunători nedoriți.

Dezinfecție

Pentru prevenirea răspândirii Coronavirus, în cazul în care spațiile comune sunt des frecventate, programează acum o dezinfecție.

În plus, putem efectua dezinfecție pentru curățarea în profunzime a clădirii, oriunde este necesar.

Dacă ai hotărât împreună cu ceilalți proprietari că aveți nevoie de deratizare, dezinsecție și dezinfecție (DDD pentru asociatii de proprietari), completează formularul alăturat acum.

Vom veni pentru o evaluare GRATUITĂ  a clădirii.