section dddplus1

Hipermarketuri

Un hipermarket nu este un loc pentru dăunători.

Orice semn al activității dăunătorilor poate afecta grav afacerea dvs. și percepția publicului și, în mod critic, poate prezenta riscuri grave pentru sănătate în zonele în care se manipulează alimente proaspete.

Ai nevoie de serviciul DDD hipermarket?

La DDD Plus, soluțiile pentru DDD hipermarket de combatere a dăunătorilor pentru comercianții cu amănuntul de produse alimentare asigură o protecție completă împotriva dăunătorilor.

Avem o vastă experiență în a ajuta hipermarketurile cu problemele lor cu dăunătorii și a oferi soluții eficiente pentru a gestiona o infestare în siguranță și într-un mod eficient.

Soluții de control al dăunătorilor cu ajutorul DDD hipermarket

La DDD Plus, înțelegem importanța unui bun control al dăunătorilor pentru a asigura un mediu sigur și igienic pentru angajați, clienți și vizitatori.

Recunoscând industria alimentară cu amănuntul cu o toleranță zero la dăunători, oferim o echipă dedicată de tehnicieni calificați în DDD hipermarket.

Experiența și cunoștințele lor din industrie vă vor ajuta să planificați cel mai eficient serviciu de combatere a dăunătorilor pentru hipermarketul, minimarketul sau magazinul local de produse alimentare.

Înțelegerea legislației alimentare va asigura că serviciul nostru vă permite să respectați toate obligațiile legale, inclusiv Regulamentele privind igiena alimentară și Legea privind siguranța alimentară.DDD hipermarket

Industria comerțului cu amănuntul are surse abundente de alimente pe care rozătoarele le pot infesta.

Soluțiile noastre pentru DDD hipermarket non toxice sunt concepute pentru a preveni infestarea cu rozătoare și pentru a vă menține personalul și vizitatorii în siguranță de orice formă de boli transmise de rozătoare.

Serviciul nostru de prevenire a dăunătorilor DDD hipermarket oferă protecție eficientă împotriva dăunătorilor din supermarketuri și magazine alimentare locale.

Inspecții complete ale cladirilor – ca parte a vizitelor noastre periodice, specialistul DDD Plus va inspecta pe deplin toate zonele magazinului și în jurul perimetrului acestuia.

Orice activitate dăunătoare sau riscuri dăunătoare vor fi identificate.

Tratamente inovatoare – echipa noastră de cercetare și dezvoltare a conceput o gamă de soluții dovedite, pentru a rezolva orice problemă cu deranj minim.

Recomandări – Acesta va include sfaturi privind practicile și procedurile de lucru pentru a reduce riscul pătrunderii dăunătorilor în magazin sau a deveni o problemă pentru hipermarket, din nou.

Completeaza acum formularul alaturat sau Contacteaza-ne si programează o evaluare gratuită a hipermarketului.

Vom veni cu cele mai bune soluții pentru acesta!