ddddplus1 nou

Saloane de infrumusetare

DDD salon de infrumusetare: un serviciu pentru siguranța clienților tăi

Nu lăsa rozătoarele să devină un rezident permanent al salonului!

Un rozător care străbate un magazin nu este un aspect bun pentru nicio afacere.

Salonul de infrumusetare și coaforul sunt locuri atractive atât pentru șobolani, cât și pentru șoareci, care pot căuta adăpost în dulapuri sau camere de depozitare, mâncare din firimituri în zona bucătăriei și chiar șuvițe de păr uman pentru a face din cuiburile lor un loc confortabil.

De ce este obligatoriu serviciul DDD salon de infrumusetare: deratizarea, dezinsecția și dezinfecția?

Problema este că poate fi dificil să țineți rozătoarele în afara clădirilor, mai ales dacă acestea sunt situate într-o zona comercială cu alte locuri atractive pentru rozătoare, cum ar fi punctele de fast-food.

Șoarecii , de exemplu, se pot potrivi prin găuri nu mai mari decât lățimea unui telefon.

În plus, rozătoarele sunt dăunători dificil de controlat.

Infestările pot provoca pierderi de venituri din cauza deteriorării reputației și a recenziilor negative ale clienților, precum și a deteriorării echipamentelor.

În circumstanțe extreme, activitatea rozătoarelor poate chiar să forțeze saloanele să se închidă în timp ce tratamentul este efectuat pentru a controla sau a elimina infestarea.

Există lucruri pe care proprietarii și managerii de salon le pot face pentru a identifica semnele oricărei activități, precum și măsuri preventive pe care le pot implementa pentru a ajuta la păstrarea rozătoarelor.

Ai nevoie de DDD salon de infrumusetare?

Apelează la specialiștii în DDD salon de infrumusetare de la DDD Plus!

Cum depistezi daunatorii în saloanele de infrumusetare?

Proprietarii și managerii de saloane ar trebui să fie întotdeauna atenți la urmele ce ar putea semnala prezența rozătoarelor.

Acestea includ:

Miros și sunet: Șobolanii și șoarecii au un miros foarte puternic de amoniac. Deasupra acesteia; rozătoarele sunt adesea zgomotoase, făcând zgomote în timp ce se deplasează în spațiile închise.

Deșeuri: Șoarecii pot fi identificați după mizeria pe care o lasă în urmă

Canale: Rozătoarele folosesc trasee stabilite de-a lungul plintelor și pereților datorită vederii lor slabe. Este posibil să observi semne de grăsime pe pereți și alte suprafețe datorită rozătoarelor.DDD salon de infrumusetare

Amprente: Șobolanii pot lăsa urme de picior și coadă în zone prăfuite, mai puțin folosite din spațiul vostru

Deteriorare: Rozătoarele rod orice pentru a-și menține dinții la o dimensiune normală. Aceasta include cablurile electrice, care este probabil cel mai periculos aspect al unei infestări, deoarece provoacă un pericol de incendiu, fiind de asemenea foarte dificil de observat.

Aveți probleme cu rozatoarele, insectele, virusii sau bacteriile și aveți nevoie de DDD salon de infrumusetare?

Completeaza acum formularul alaturat și intra în contact cu un specialist în DDD salon de infrumusetare de la DDD Plus!