section dddplus1

Servicii: Deratizare Dezinfectie Dezinsectie

Deratizare

La primul semn al unei infestări cu șobolani sau șoareci , probabil că vă gândiți, ce fac în continuare? Cum scap de rozătoare?

A face față unei infestări cu rozătoare poate fi incredibil de frustrant pentru proprietari, mai ales dacă nu s-au mai ocupat niciodată de rozătoare.
Din fericire, experții de la DDD Plus (DDD+) oferă servicii DDD eficiente și sigure de îndepărtare a șoarecilor și șobolanilor .

Ai probleme cu rozatoarele?

Dăunător mic, problemă uriașă; rozătoarele nu numai că pot provoca daune grave proprietății dvs., dar pot reprezenta și un risc teribil pentru sănătate.
De aceea, DDD Plus (DDD+) oferă servicii DDD de îndepărtare a rozătoarelor și vă poate ajuta să scăpați de rozătoare și să preveniți revenirea acestora.

Tipuri de rozătoare

Rozătoarele locuiesc într-o gamă largă de habitate diferite, iar unele specii de rozătoare sunt, de asemenea, invadatori obișnuiți ai mediului uman:
sobolani,
șoareci,
veverițe,
hamsteri,
castori.

Când ai nevoie de deratizare

Dacă aveți o infestare cu rozătoare, este esențial să faceți o deratizare imediat înainte ca această situație să se înrăutățească.

Servicii DDD de control al rozătoarelor

Tratarea problemelor cu rozătoarele este cel mai bine făcută de un profesionist în combaterea dăunătorilor.
La DDD Plus (DDD+), suntem pregătiți să abordăm situația dvs., astfel încât aceste creaturi să nu mai fie o problemă.

De ce sa alegi servicii DDD de la DDD Plus (DDD+)

Indiferent de tipul de infestare cu rozătoare, vă putem ajuta să vă protejați proprietatea de acești oaspeți nedoriți.
Cu un plan personalizat, putem implementa servicii DDD profesioniste și vă putem menține casa sau afacerea curată și fără rozătoare.
Dacă nu sunteți sigur de cât de mare poate fi problema dvs. de rozătoare, vă putem ajuta să identificați și să tratați problema.

Siguranța este pe primul loc!
Luați măsurile pentru a vă proteja proprietatea de o invazie de rozătoare.
Dacă sunteți îngrijorat de rozătoare pe proprietatea dvs., contactați-ne pentru a afla mai multe despre servicii DDD și controlul rozătoarelor astăzi!

Dezinfectie

Servicii de dezinfectare specializate pentru sediul dumneavoastră

DDD Plus (DDD+) oferă un răspuns rapid, o gamă discretă și legală de servicii DDD pentru dezinfecție pentru a vă proteja afacerea sau locuința împotriva bacteriilor infecțioase, a virușilor și a bolilor. .

Tehnicienii noștri profesioniști și înalt calificați sunt echipați cu echipamentul de protecție personală necesar, echipament de protecție respiratorie și echipament specializat de dezinfecție pentru a lucra în siguranță și eficient.

Zonele cu trafic intens pentru servicii DDD de dezinfecție includ articole precum:

Întrerupătoare de lumină
Balustrade
Butoane ascensor
Mânerele ușilor și ușile de intrare
Baterii și dozatoare pentru toaletă
Telefoane, tastaturi și dispozitive mouse

Protejați-vă afacerea cu servicii de dezinfectare

Serviciile de dezinfecție DDD Plus (DDD+) sunt ideale pentru orice afacere cu trafic intens care dorește să-și protejeze clienții și personalul de pericolele nevăzute ale virușilor, bacteriilor și ciupercilor. 

Dezinfectarea ajută la prevenirea răspândirii

Deși multe companii au protocoale în vigoare pentru a „curăța” complet încăperile și exteriorul acestora, rareori le dezinfectează eficient.

Angajații sunt instruiți pentru a curăța și a face lucrurile „să arate” frumos, dar deseori nu reușesc să contamineze suprafețele în totalitate, din cauza lipsei de instrumente și echipamente adecvate care sunt necesare pentru a face treaba.

Dezinfectarea profesională este cel mai eficient mod de a vă proteja de ciuperci, viruși și bacterii dăunătoare.

Sănătatea și siguranța sunt prioritatea noastră- dezinfecție Covid-19

Pentru ca pandemia să nu vă afecteze afacerea, serviciile noastre de dezinfecție Covid-19 mențin în siguranță angajații, clienții și afacerea în întregime.

Specialiștii DDD Plus (DDD+) vor purta echipamente de protecție specializate în timpul efectuării serviciului.

În cazul în care a existat o expunere la COVID-19, ne vom asigura de dezinfecția meticuloasă a fiecărui spațiu, purtând echipamente 100% sigure, care vor fi dezinfectate după utilizare.

Utilizarea servicii DDD de dezinfecție DDD Plus (DDD+) nu numai că va scapa de daunatori, dar arată angajamentul afacerii tale pentru siguranță.

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă întoarceți la afacerea dumneavoastra!

Contactați-ne pentru a afla despre serviciile de dezinfecție pentru unitatea dvs.

Dezinsectie

Ai probleme cu insectele?

Te putem ajuta

Suntem specializați în furnizarea diferitelor tipuri de tratamente de fumigare, precum și servicii DDD pentru dezinfecție reziduală și protecție a termitelor înainte de construcție pentru a vă menține proprietățile comerciale și rezidențiale fără dăunători.

Obține acum consultanta GRATUITĂ din partea DDD Plus (DDD+)!

Pentru a descoperi cu ce tipuri de daunatori te confrunti, putem veni în locurile infestate pentru o evaluare GRATUITĂ!

Cum procedăm

1.Consultanță gratuită
Pentru a descoperi dacă vă confruntați într-adevăr cu insecte dăunătoare, și pentru a crea un plan personalizat de dezinsecție, beneficiați de o evaluare gratuită din partea DDD Plus (DDD+).
2. Vizita inițială
Unul dintre tehnicienii noștri prietenoși va trata interiorul și exteriorul casei/clădirii și va dezvolta un plan personalizat pentru protecție.
3. Controale periodice, dacă este nevoie
Dăunătorii sunt activi pe tot parcursul anului. Asta înseamnă că aveți nevoie de protecție pe tot parcursul anului. Tratamentele noastre personalizate se adaptează în funcție de sezon pentru a aborda activitatea sezonieră a dăunătorilor din zona dvs., oferindu-vă protecție pe tot parcursul anului. Și dacă dăunătorii se vor întoarce, așa vom face noi - fără niciun cost pentru dvs.

Tipuri de insecte cu care ați putea avea probleme

  • Țânțarii

Prinderea și fumigarea țânțarilor

  • Viespi și albine

Distrugerea roiurilor și depunerea capcanelor

  • Furnicile

Tratamentul caselor și grădinilor colonizate

De ce DDD Plus (DDD+)

Indiferent dacă proprietatea dvs. este rezidențială sau comercială, DDD Plus (DDD+) oferă servicii DDD și soluții de top din industrie pentru a ține departe dăunătorii.

Dacă ai nevoie de servicii DDD de combatere a dăunătorilor, oferta DDD+ este la cele mai înalte standarde de siguranță.

Indiferent de dăunător, specialiștii noștri vor elabora un plan de combatere a dăunătorilor adaptat nevoilor dumneavoastră.

Aceasta include controlul dăunătorilor pentru animale de companie, pentru siguranța animalelor dvs.

De la diferite tipuri de tratamente de fumigare la dezinfectare reziduală, servicii de protecție înainte de construcție și multe altele, suntem aici cu servicii DDD pentru a ne asigura că proprietățile dvs. comerciale și rezidențiale rămân fără dăunători.

 

Ne poti contacta telefonic:

0768.773.677
0784.851.822