ddddplus1 nou

Unități de cazare

DDD unitati de cazare: deratizare dezinsecție și dezinfecție pentru siguranța clienților tăi!

Se așteaptă ca întreprinderile din industria ospitalității să controleze activ dăunătorii atât în ​​temeiul legii privind siguranța alimentelor, cât și în legea sănătății și siguranței.

Există datoria de îngrijire pentru a oferi un mediu sigur angajaților, clienților și altor persoane.

Prin urmare, se așteaptă ca întreprinderile să angajeze profesioniști calificați în combaterea dăunătorilor și să utilizeze metode sigure și legale de gestionare a dăunătorilor.

Pentru zonele de bucătărie și restaurant din industria ospitalității, există legislație specifică privind siguranța alimentelor .

Aceasta are, în general, cerințe largi pentru prevenirea contaminării de către dăunători în cadrul practicilor generale de igienă și salubrizare pentru a preveni contaminarea alimentelor.

Dezinfectarea și combaterea dăunătorilor sunt măsuri care vizează prevenirea apariției și răspândirii bolilor infecțioase și sunt obligatorii în unitățile de ospitalitate care intră sub inspecția sanitară.

Ce presupune DDD unitati de cazare/dezinfectarea și combaterea dăunătorilor?

Dezinfectarea este procesul de distrugere a microorganismelor patogene pe corpuri, obiecte, materiale sau într-un spațiu.ddd unitati de cazare

Combaterea insectelor este procesul de exterminare a insectelor care pot transmite boli infecțioase, pot provoca reacții alergice, pot fi toxice etc.

Combaterea rozătoarelor implică exterminarea șobolanilor, șoarecilor și a altor rozătoare care cauzează și transmit boli și datorită răspândirii și inteligenței lor prezintă un mare pericol.

De ce este obligatoriu serviciul DDD unitati de cazare?

Asigurarea unui mediu fără dăunători cu ajutorul unui program DDD unitati de cazare este o sarcină imperativă cu care se confruntă toți din industria ospitalității.

Existența unei infestări cu dăunători va avea aproape sigur un efect negativ asupra reputației unei organizații, a relațiilor cu angajații și, în cele din urmă, a performanței financiare.

Hotelurile pot deveni susceptibile la o serie de probleme cu dăunătorii.

Acestea includ rozătoarele , muștele și gândacii prezenți în bucătărie și zone de luat masa, precum și infestările cu ploșnițe care devin un lucru iritant și nedorit în cazarea la hotel.

Programul cuprinzător de gestionare a dăunătorilor DDD unitati de cazare de la DDD Plus este cel mai eficient mod de a ține la distanță astfel de infestări și problemele asociate cu dăunătorii.

Ai nevoie de mai multe informatii despre DDD unitati de cazare?

Ne poti contacta direct aici.

Ai nevoie de DDD unitati de cazare /deratizare, dezinsecție și dezinfecție?

Prin completarea formularului alaturat, poți programa o evaluare gratuită a situației voastre!