dezinfectare ddddplus1

Hoteluri

Ai nevoie de DDD hotel?

DDD Plus este specialist în deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Descoperirea de insecte, rozatoare sau microbi într-o camera de hotel ți-ar putea ruina afacerea!

Intrările multiple, zonele de pregătire și depozitare a alimentelor, camerele confortabile și zonele publice comune fac din hotelul dvs. o țintă atractivă pentru mulți dăunători obișnuiți, indiferent cât de atent ești.

Trebuie să fii conștient de costul și inconvenientele potențiale pe care le poate provoca o infestare cu dăunători.

Riscurile cauzate de contaminarea cu daunatori

Riscurile pe care le prezintă afacerea ta – pierderea veniturilor din lipsa de utilizare a camerelor, posibilele litigii ale oaspeților nemulțumiți.

Apoi, există impactul asupra relațiilor angajaților și riscul amenzilor, pentru orice încălcare a reglementărilor de sănătate și igienă.

Înțelegem că ai multe cerințe concurente în ceea ce privește timpul tău și până când nu experimentezi o infestare, controlul dăunătorilor poate să nu fie o prioritate.

Cu toate acestea, atenuarea proactivă a riscurilor cu dăunătorii cu un program preventiv de gestionare a dăunătorilor precum DDD hotel este o investiție solidă.

Serviciile noastre profesionale de combatere a dăunătorilor DDD hotel te vor ajuta să te asiguri că oaspeții tăi au o experiență excelentă în timpul șederii lor.

De ce DDD Plus?

Gama noastră de soluții profesionale pentru DDD hotel reduce riscul întâlnirilor cu dăunători nedoriti, protejându-vă reputația și marca.

Indiferent de dimensiunea și complexitatea afacerii tale, ne concentrăm să te ajutăm cu soluții de vârf din industrie pentru fiecare zonă a spațiilor tale pentru a preveni dăunătorii și pentru a face față oricăror infestări întâlnite, inclusiv gândacii , rozătoarele, muștele și insectele produselor stocate .

Beneficiile serviciului DDD hotel pentru afacerea ta

  • Răspuns rapid, discret – angajamentul nostru înseamnă că specialiștii noștri certificați îți vor fi alături rapid pentru a face față problemei dăunătorilor, astfel încât să nu revină.
  • Soluții personalizate – concepute special pentru fiecare zonă a hotelului pentru a ajuta la prevenirea oricărei activități dăunătoare în interior și exterior.
  • Echipă științifică dedicată – care oferă cunoștințe expert, de ultimă generație, asupra dăunătorilor și cele mai eficiente metode de control al acestora.
  • Managementul integrat al dăunătorilor – te ajută să respecți toate standardele legislative și orice cerințe de audit.
  • Planuri de servicii integrate – bazate pe amenințări specifice dăunătorilor pentru afacerea ta și nevoile tale
  • Vizite periodice ale tehnicianului local pentru a verifica și monitoriza orice activitate dăunătoare, identificând riscurile potențiale și sfătuiți de către experți cu privire la măsurile de reducere a riscului de viitoare probleme cu dăunătorii.

Ai nevoie de DDD hotel: deratizare, dezinsectie și dezinfectie?

DDD Plus este la dispoziția ta

Completează formularul și vom reveni cu o evaluare GRATUITĂ  a proprietății tale!