dezinfectare ddddplus1

DDD restaurante

Dezinfectarea și combaterea dăunătorilor sunt măsuri care vizează prevenirea apariției și răspândirii bolilor infecțioase și sunt obligatorii în unitățile de ospitalitate precum restaurantele, care intră sub inspecția sanitară.

Ai nevoie de DDD restaurante (dezinfectare, dezinsectie și deratizare)?

DDD Plus (DDD+) este un partener de încredere, cu specialiști acreditați, care sa iti rezolve aceste probleme de dezinfectare, dezinsectie și deratizare pentru restaurant.

Completeaza formularul alaturat și programează o evaluare gratuită a situației din restaurant!

Ce este dezinfectarea și combaterea dăunătorilor?

Dezinfectarea este procesul de distrugere a microorganismelor patogene de pe corpuri, obiecte, materiale sau într-un spațiu.

Dezinsectia este procesul de exterminare a insectelor care pot transmite boli infecțioase, pot provoca reacții alergice, pot fi toxice etc.

Deratizarea implică exterminarea șobolanilor, șoarecilor și a altor rozătoare care cauzează și transmit boli și datorită răspândirii lor prezintă un mare pericol pentru orice restaurant.

Image link

Proceduri de combatere a dăunătorilor în restaurante

Înainte de combaterea insectelor în zonele în care sunt depozitate alimentele, acestea trebuie protejate și trebuie utilizate pesticide care nu vor lăsa niciun miros.

În timpul procedurilor DDD restaurante de combatere a rozătoarelor, momelile otrăvitoare trebuie plasate în cutii restricționate, închise și marcate, departe de alimente și totodată pentru a se face cu usurinta distincția.

După ce se efectuează combaterea rozătoarelor, trebuie să fie colectate momelile rămase, plasate în cutii închise și, în final, distruse într-o manieră nepericuloasă pentru sanatatea umana.

În timpul curățării și dezinfectării, se recomandă utilizarea produselor care nu prezintă un risc pentru sănătate și care nu vor deteriora suprafețele de lucru sau obiectele.

Siguranța înainte de toate cu ajutorul DDD restaurante

Toate produsele utilizate pentru dezinfecție și combaterea dăunătorilor pentru DDD restaurante respecta reglementări stricte și sunt aprobate pentru utilizare pentru a nu afecta oamenii.

Acestea vor elimina strict organismele contaminatoare.

Contacteaza-ne acum și îți vom sta la dispoziție pentru eliminarea oricărei probleme din spectrul deratizare, dezinfectie, dezinsectie/ DDD restaurante.