pest2 dddplus

Silozuri

Dăunătorii sunt mai mult decât un simplu inconvenient pentru industriile agricole. Ei reprezintă riscuri devastatoare pentru fermieri.

Combaterea dăunătorilor agricoli sau DDD silozuri este vitală pentru a face față infestarilor pe care le puteți întâlni.

De ce sa alegeți DDD Plus pentru DDD silozuri

Experiența noastră în gestionarea integrată a dăunătorilor vă va reduce la minimum riscul de infestări, indiferent dacă este vorba de un hambar, siloz sau instalație de producție.

Specialiștii DDD silozuri de la DDD Plus știu ce tip de dăunător agricol cauzează

DDD silozuri

 problema și pot oferi o soluție pentru a elimina rozătoarele, Insectele sau bacteriile și pentru a preveni o posibilă reinfestare.

Contactează-ne acum pentru o intervenție specializată și personalizată nevoilor tale.

De ce sunt obligatorii serviciile DDD silozuri

Curățarea periodică a silozului este necesară pentru a preveni acumularea de reziduuri pe părțile interioare și zonele de descărcare ale acestor silozuri.

Această acumulare poate facilita reproducerea insectelor, ceea ce poate duce la deteriorarea și contaminarea produsului.

Aceste resturi pot crește activitatea microbiologică deoarece creșterea depozitelor acționează pentru bacterii precum și o sursă de nutriție.

O infestare cu dăunători poate amenința producția de culturi, poate contamina mărfurile și poate duce la scăderea semnificativă a veniturilor.

Pe lângă tratarea infestărilor în curs, lucrăm cu fermierii pentru a identifica condițiile care atrag dăunătorii, astfel încât infestările viitoare să poată fi evitate.

Controlul adecvat al dăunătorilor din culturi poate duce la economisirea banilor.

De asemenea, putem finaliza o curățare profundă a casei silozului și înlocui filtrele din interiorul silozului.

Cu echipa noastră specializată de curățare a spațiului limitat, avem o experiență extinsă în curățarea de rutină și de urgență a silozurilor.

Dezinfectare coronavirus

DDD Plus nu numai că are grijă de nevoile de combatere a dăunătorilor pentru fermieri, dar oferă și un serviciu de dezinfecție pentru întreprinderile din industria agricolă, pentru a ajuta la contracararea impactului COVID-19.

Contactati-ne pentru o ofertă DDD silozuri pentru curățarea silozurilor.

În activitatea noastră folosim cele mai bune resurse și tehnologie de ultimă oră pentru DDD silozuri pentru a asigura cea mai înaltă calitate a serviciilor pentru clienți.

Completati acum formularul alaturat și intrați în contact cu specialistii în DDD silozuri de la DDD Plus.

Vom face o evaluare GRATUITĂ pentru a găsi cele mai bune soluții de combatere a daunatorilor!