dddplus4

Fast-food

DDD pentru fast-food: o nevoie esențială pentru siguranța alimenatră și controlul profesional al dăunătorilor pentru restaurantul tău fast-food.

Lucrează ca un profesionist: colaborează cu specialiști în DDD pentru fast-food

Ai probleme cu rozatoarele, insectele sau bacteriile nedorite în restaurantul fast-food?

Înseamnă că ai nevoie de DDD pentru fast-food: deratizare, dezinsectie și dezinfectie pentru fast-food. Iar aici te ajuta DDD+.

Restaurantele oferă dăunătorilor o sursă constantă și abundentă de mâncare și adăpost.

Dăunătorii precum gândacii, moliile, muștele, șoarecii și șobolanii sunt probleme comune și grave pentru industria serviciilor alimentare.ddd pentru fast-food

Dăunătorii din zonele de bucătărie pot contamina alimentele și răspândi boli și agenți patogeni atât personalului cât și clienților, și totodată distruge și compromite inventarul produselor alimentare depozitate.

Odată ce un dăunător își găsește drumul spre zona de luat masa, un restaurant cu o bună reputație poate pierde rapid clienții și poate suferi pierderi financiare majore.

De ce este obligatoriu sa faci DDD pentru fast-food: deratizare, dezinsectie și dezinfectie?

Gândacii pot transporta bacterii care cauzează gastroenterită și boli precum diaree, dizenterie, febră tifoidă și toxiinfecție alimentară.

Angajații expuși la un mediu frecventat de gândaci pot dezvolta reacții alergice, cum ar fi dermatita, umflarea pleoapelor și afecțiuni respiratorii grave.

Șobolanii și șoarecii pot transporta, de asemenea, organisme cauzatoare de boli care pot fi extrem de dăunătoare atât pentru angajați cât și pentru clienți.

Bolile transmise direct de rozătoare pot include, coriomeningita limfocitară, tularemia, sau indirect de la acarian sau căpușă: boala Lyme.

În special, unii șoareci pot transmite Hantavirus, o boală respiratorie rară, potențial fatală la om, fără un tratament cunoscut.

Poate fi tentant să încercați să faceți singur o deratizare sau dezinsectie, pentru a nu atrage atenția, dar cu sanatatea clientilor în joc, aveți nevoie de un serviciu profesional de combatere a dăunătorilor, nu numai pentru a îndepărta dăunătorii, ci pentru a crea un program de management și dezinfectare a restaurantului.

Evaluare gratuită

Pentru a descoperi eventualele contaminari și pericole cauzate de rozatoare, insecte sau microbi, DDD Plus face o evaluare GRATUITĂ a fast-food-ului, și îți va spune dacă ai nevoie de DDD pentru fast-food.

Suna acum, sau completeaza formularul de contact și programează o intalnire cu unul dintre specialistii DDD Plus chiar acum pentru DDD pentru fast-food!