dddplus4

Fitofarmacii

DDD fitofarmacii: deratizare dezinsecție și dezinfecție efectuată de profesioniștii DDD Plus

Dăunătorii pot provoca pierderi economice mari în industria farmaceutică prin contaminarea materiei prime, depozitelor, laboratoarelor, zonei de producție, ambalare și produselor finite.

Regulamentele impun ca operațiunile de curățare precum DDD fitofarmacii să includă teste de laborator pentru validarea igienei și absența reziduurilor din ingrediente de producție.

Rezolvă acum problemele cu dăunătorii!

Contactează specialiștii în DDD fitofarmacii de la DDD+ pentru o evaluare GRATUITĂ a clădirii și soluții specializate de combatere a dăunătorilor!

Cele mai importante standarde  în menținerea calității și eficacitatea produselor sunt extrem de ridicate, iar consecințele unui dăunător infestarea poate fi severă:

  • deteriorarea reputației și a mărcii;
  • costul financiar al materiilor prime contaminate, al produselor finite și al perioadelor de nefuncționare ale producției;
  • pierderea încrederii;
  • pierderea comenzilor, a clienților și a veniturilor;
  • cereri de despăgubire;
  • acțiuni judiciare din partea autorităților de reglementare sau de sănătate publică.

De aceea ai nevoie de cele trei servicii DDD fitofarmacii:

Deratizare

Șobolanii și șoarecii prezintă un risc grav pentru fitofarmacii , atât din cauza daunelor pe care le pot provoca clădirilor, armăturilor, echipamentelor și produselor, cât și riscul de contaminare de la o gamă de agenți patogeni într-un mediu de producție extrem de sensibil.

Orice rozătoare prezentă trebuie controlată folosind capcane sau otravă în conformitate cu practicile și legislația acceptabile referitoare la fitofarmacii .

Rodenticidele utilizate în fitofarmacii trebuie să fie produse aprobate, plasate în spații sigure și departe de zonele de producție.

Dezinsecție

S-a descoperit că insectele transportă peste 100 de agenți patogeni diferiți.

Se hrănesc cu materii fecale, deșeuri, materiale putrezitoare, precum și produse alimentare depozitate.ddd fitofarmacii

Se deplasează între sursele de hrană contaminate și zonele curate, purtând bacterii, precum și microorganisme patogene, crescând riscul de contaminare a mașinilor, ustensilelor și ingredientelor deopotrivă.

De aceea, o dezinsecție corespunzătoare și un program de DDD fitofarmacii efocient este obligatoriu pentru menținerea integrității produselor din fitofarmacie.

Dezinfecție

Pentru că pandemia de coronavirus ne-a afectat pe fiecare dintre noi, dezinfecția în spațiile frecventate de mai mulți clienți este obligatorie.

De aceea, pentru prevenirea răspândirii coronavirus, aveți nevoie de servicii DDD fitofarmacii specializate.

Întâmpinați probleme cu dăunătorii în fitofarmacie?

DDD Plus vă stă la dispoziție cu servicii complete de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Venim la sediul vostru pentru o evaluare GRATUITĂ a situației.

Astfel, putem găsi cele mai bune soluții pentru eliminarea rapidă a dăunătorilor.

Completează acum formularul alăturat sau contactează-ne direct pentru o discuție cu unul dintre specialiștii DDD Plus!