dezinfectare ddddplus1

Pensiuni

Prevenirea dăunătorilor pentru pensiuni și DDD pensiune de la DDD Plus

Reputația pensiunii tale este cel mai important factor atunci când oaspeții aleg unde își vor petrece nopțile departe de casă.

De ce este necesar serviciul DDD pensiune: deratizarea, dezinsectia si dezinfectia?

Dăunătorii pot avea un impact negativ asupra reputației pensiunii tale, iar infestările cu dăunători pot avea un impact rapid asupra veniturilor, făcând eliminarea dăunătorilor mai importantă decât prevenirea lor.

DDD Plus oferă servicii de DDD pensiune pentru industria ospitalității cu standarde înalte de bune practici pentru a asigura satisfacția clienților.

DDD Plus recunoaște nevoia de gestionare preventivă a dăunătorilor și înțelege că diferite zone ale pensiunii tale necesită măsuri de control diferite pentru a menține un mediu curat și sigur.

De ce sa alegi DDD Plus pentru DDD pensiune?

Soluțiile noastre personalizate pentru DDD pensiune pentru dăunători se potrivesc oricărei pensiuni, indiferent de  dimensiuni și oferă un nivel de protecție cuprinzător, potrivit pentru industria ospitalității.

Indiferent dacă îți dorești managementul integrat al dăunătorilor cu ajutorul DDD pensiune, instruirea împotriva alertelor de dăunători pentru personalul tău, protecție împotriva păsărilor dăunătoare, rozătoare, animale sălbatice sau a insectelor de pat, soluțiile noastre de gestionare a dăunătorilor sunt eficiente pentru pensiunea ta.

Spații de bucătărie și de luat masa

Bucătăriile pensiunii, restaurantele și alte zone de luat masa prezintă un risc ridicat de infestare cu dăunători.

Aceste zone ale unității tale sunt inspectate de inspectori de sănătate și necesită un program proactiv de gestionare a dăunătorilor, precum DDD pensiune, inclusiv inspecții regulate pentru muște , rozătoare și gândaci .

Camere pentru oaspeți

Asigurarea oaspeților cu o experiență pozitivă este prioritatea maximă.

Menținerea disponibilității camerelor este, de asemenea, o prioritate.

Odată cu creșterea infestării cu insecte ce pot afecta spațiile de odihnă, DDD Plus oferă un program cuprinzător DDD pensiune pentr gestionarea acestora, inclusiv pregătirea personalului pentru a recunoaște semnele de infestare în camerele de oaspeți.

Dezinfecție COVID-19

Nu sunt multe sectoare mai afectate decât industria ospitalității în timpul pandemiei COVID-19 .

Măsuri suplimentare DDD pensiune pentru sănătate și siguranță sunt acum esențiale pentru a-i asigura pe clienți că pensiunile și restaurantele sunt în siguranță.

Soluțiile inovatoare de combatere a dăunătorilor DDD pensiune de la DDD Plus și măsurile de igienă competente pot proteja afaceri acum și în viitor.

Abordarea noastră integrată pentru DDD pensiune ajută pensiunile și restaurantele să respecte în condiții de siguranță cerințele legislative și de audit și să evite impactul negativ asupra afacerilor din încălcarea reglementărilor de igienă, litigii, oaspeți nefericiți și deteriorarea reputației și a mărcii.

Experiența noastră în DDD pensiune oferă soluții de top pentru domeniile cheie din pensiunea și restaurantul tău pentru a preveni și controla infestările cu dăunători.

Deoarece oaspeții solicită standarde mai ridicate, o abordare holistică îți ajută afacerea să răspundă nevoilor clienților în evoluție .

Ai probleme cu daunatorii?

Apelează la specialiști în domeniul DDD pensiune!

Completează acum formularul alaturat pentru a beneficia de o evaluare gratuită a proprietății tale