dddplus4

Frizerii/coafor/barber shop

Cele mai bune servicii DDD Frizerie/coafor/barber shop:deratizare, dezinsectie și dezinfectie!

Fie că aveți nevoie de combaterea dăunătorilor, de combatere a insectelor sau de dezinfectare, vă oferim o protecție optimă pentru afacerea dvs., cu DDD Frizerie/coafor/barber shop

Noul nostru serviciu de dezinfectare este conceput pentru a elimina bacteriile, rozatoarele, insectele și virușii de pe toate suprafețele vizate.

De ce este obligatorie DDD Frizerie/coafor/barber shop?

Majoritatea dăunătorilor poartă bacterii și viruși care prezintă riscuri grave pentru sănătate pentru oameni și animale de companie.

Rozătoarele, păsările și dăunătorii insectelor sunt renumiți pentru că transportă o serie de agenți patogeni care cauzează boli, cum ar fi Salmonella, Hantavirus, Leptospiroză și E. Coli.

Acești agenți patogeni pot fi răspândiți cu ușurință în întreaga incintă prin igiena deficitară a mâinilor, contactul cu urină, fecale, consumul de alimente sau apă contaminată.

Află AICI mai multe despre ce presupune DDD.

Dezinfectie covid-19

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poate face o afacere pentru a preveni transmiterea virusului COVID-19 este să păstreze locurile în care oamenii fac cumpărături, mănâncă și lucrează cât mai curate și dezinfectate.

Serviciul nostru de dezinfecție vă poate ajuta să atingeți acest obiectiv esențial.

Serviciul DDD Frizerie/coafor/barber shop de la DDD Plus folosește un dezinfectant conceput pentru a fi utilizat împotriva unei game largi de agenți patogeni.

Acest dezinfectant este extrem de util pentru dezinfectarea suprafețelor, pentru o protecție sporită împotriva SARS-CoV-2,

DDD Plus va poate rezolva problemele cu daunatorii!

Deoarece dăunătorii reprezintă o amenințare în toate spațiile dvs., precum și pentru igiena și imaginea companiei dvs., oferim un serviciu complet de prevenire și control DDD Frizerie/coafor/barber shop care asigură trasabilitatea sistematică a tuturor operațiunilor efectuate.

Serviciul DDD Frizerie/coafor/barber shop dedicat profesioniștilor.

Deoarece fiecare companie și toate tipurile de bunuri au cerințe diferite în ceea ce privește controlul rozătoarelor, combaterea dăunătorilor și dezinfectarea, specialiștii noștri încep cu o evaluare GRATUITĂ a clădirii, ca mai apoi să caute o soluție individuală și potrivită  pentru fiecare client în parte.

Contactează-ne. Ne-ar face plăcere să ne asumăm toate sarcinile necesare pentru a asigura un control fiabil al dăunătorilor din clădirea voastră.

O prezentare generală a serviciilor noastre:

  • inspecție pentru infestareDDD Frizerie/coafor/barber shop
  • documentația inspecției
  • prevenirea dăunătorilor
  • excluderea rozătoarelor, insectelor
  • dezinfectarea pentru a exclude bacteriile
  • tratament pentru a exclude drojdiile și mucegaiurile

Completeaza acum formularul alaturat și beneficiezi de o evaluare gratuită a proprietății!