section dddplus1

Centre comerciale

Protejarea reputației și a bunurilor dvs. împotriva dăunătorilor

Chiar dacă afacerea dvs. nu se ocupă de alimente, problemele dăunătorilor pot apărea mai ales în cazul în care bunurile și oamenii vin în mod constant în incinta dvs.

De aceea, aveți nevoie de DDD pentru centre comerciale.

Punctele de intrare multiple și zonele comerciale dens populate fac ca magazinele de vânzare cu amănuntul să fie inerent vulnerabile la dăunători, o problemă exacerbată prin deschiderea frecventă a ușilor sau deschiderea vitrinelor, livrări continue și zone de depozitare pline de ascunzători pentru dăunători.

Dăunătorii din și în jurul unui magazin de vânzare cu amănuntul vă pot murdări reputația câștigată din greu.

Dăunătorii, cum ar fi șobolanii, vă pot deteriora stocurile, echipamentele și afișajele, echipamentele și cablurile de computer.

Deșeurile și urina lor prezintă, de asemenea, un potențial risc pentru sănătate pentru clienții tăi, fapt care ar putea conduce chiar la alungarea acestora din magazin.

De ce să alegi DDD Plus pentru DDD pentru centre comerciale?

Sprijin pentru audit – Avem o înțelegere aprofundată a legislației, inclusiv cerințele de audit intern și extern, pe care o aplicăm în DDD pentru centre comerciale.

Raportare – Toate informațiile cheie despre situația de gestionare a dăunătorilor din sediul vostru.

Centrele comerciale ar trebui să fie spații plăcute de care publicul să se poată bucura, motiv pentru care la DDD Plus oferim un serviciu dedicat de deratizare, dezinsectie și dezinfectie: DDD pentru centre comerciale.

Dacă deții  un bar, pub sau restaurant, știi cât de importante sunt sănătatea și siguranța personalului și a clienților.

La DDD Plus vă asistăm în protejarea clienților voștri, oferind servicii eficiente de combatere a dăunătorilor, eliminând orice risc pentru clădirea voastră, precum și pentru produsele alimentare și de băuturi.

În ceea ce privește alimentele, igiena este primordială.

Aveți datoria de a vă proteja clienții de mărfurile contaminate și la DDD Plus oferim un control eficient al dăunătorilor pentru a elimina și proteja împotriva dăunătorilor.

CURĂȚAREA CENTRULUI COMERCIAL: DDD pentru centre comerciale

Personalul nostru experimentat și calificat oferă un standard foarte ridicat de servicii DDD pentru centre comerciale, indiferent cât de mici sau mari ar fi spațiile dumneavoastră.

Fiind un spațiu public, sănătatea și siguranța sunt o prioritate absolută pentru centrele comerciale, așa că puteți fi siguri că respectăm siguranța și securitatea atunci când vine vorba de serviciile noastre DDD.

Ai nevoie de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie/DDD pentru centre comerciale?

Ne poți contacta acum prin completarea formularului alaturat, sau direct AICI.

Vom face și o evaluare gratuită a situației.