section dddplus1

Depozit de alimente

Cauți un partener de încredere pentru DDD pentru depozit de alimente?

DDD Plus are o echipa de specialisti în DDD pentru depozit de alimente, care va pot rezolva orice problema cu daunatorii.

Va facem o evaluare GRATUITĂ pentru a descoperi care sunt problemele cu care va confruntati, și cea mai eficienta cale de eliminare a daunatorilor.

Contactati-ne acum!

De ce este necesara DDD pentru depozit de alimente?

Prevenirea și combaterea dăunătorilor este acum o parte integrantă a salubrizării pentru majoritatea depozitelor de alimente și logistică.

Contaminarea alimentelor prin excrementele de dăunători, bacterii sau insecte poate duce la pierderea bunurilor și a veniturilor.

Depozitele sunt deosebit de sensibile la dăunători, deoarece multe insecte și rozătoare se vor hrăni cu alimente și materiale dacă sunt lăsate necontrolate.

Pentru a face față acestei provocări speciale, DDD Plus oferă servicii profesioniste DDD pentru depozit de alimente prin specialistii nostri.

Acești specialiști au fost, de asemenea, bine pregătiți pentru a înțelege nevoile unice ale tuturor domeniilor din industria de depozitare și logistică.

Consecințele potențiale ale unei infestări cu dăunători în industria de depozitare și logistică includ:

– rezilierea contractelor care duc la pierderi de venituri;

– urmărirea penală pentru nerespectarea legilor de reglementare;

– reclamațiile clienților;ddd pentru depozit de alimente

– costuri crescute pentru tratamentele întârziate; și

– pierderea încrederii clienților.

 

Dezinfectarea depozitelor de alimente împotriva covid 19

Pe lângă faptul că lucrează pentru combaterea infestarilor cu dăunători din depozite, DDD Plus oferă un serviciu de dezinfecție pentru a ajuta astfel de proprietăți să facă față efectelor pandemiei COVID-19.

Serviciul de dezinfectare

Serviciul nostru critic de dezinfecție este conceput pentru a vă ajuta să vă protejați afacerea de COVID-19 și de virusurile dăunătoare, bacteriile și ciupercile care amenință siguranța clienților și a personalului dumneavoastră.

Management integrat al păsărilor pentru depozitare și logistică

Depozitele și instalațiile de distribuție și logistică sunt predispuse la o activitate mai mare decât media păsărilor dăunătoare datorită construcției și locației tipice a clădirii.

Prezența păsărilor este o preocupare serioasă pentru sănătate și siguranță – acestea pot compromite calitatea aerului, pot deteriora echipamentele și clădirea dvs., pot contamina produsele și pot crea o mizerie inestetică.

Programul integrat de gestionare a păsărilor DDD pentru depozit de alimente de la DDD Plus rezolvă în condiții de siguranță problemele păsărilor nedorite printr-o soluție inovatoare și cuprinzătoare de captare, îndepărtare și tehnici de excludere direcționate, concentrându-se pe zonele de distribuție și mediu logistic cel mai susceptibile la activitatea păsărilor.

Cum operăm

Depozitele în care se manipulează alimente uscate și cereale pot fi ținta infestărilor cu insecte .

Acești dăunători se pot hrăni cu orice număr de produse, inclusiv hrană pentru animale de companie, semințe de păsări, fructe uscate, ciocolată și produse din făină și cereale, provocând probleme de contaminare și făcându-vă susceptibil la pierderea afacerilor.

Pentru a rezolva problemele legate de insectele produselor stocate, cum ar fi molii indiene, gândacii de depozit și gândacii de făină roșii și confuzi, DDD Plus a dezvoltat protocoale de servicii specifice, precum DDD pentru depozit de alimente. Specialistul nostru dedicat va efectua inspecții detaliate, concentrându-se pe zonele de producție și depozitare.

Vom elimina fizic orice infestări pe care le descoperim, vom aplica produse reziduale și regulatori de creștere a insectelor pentru a oferi protecție durabilă și vom instala monitoare speciale de feromoni pentru a ne alerta cu privire la potențialul unei noi activități.

În plus, specialistul va colabora cu personalul dvs. pentru a-i educa cu privire la modul de prevenire a repetării problemelor, construind o apărare impermeabilă împotriva insectelor produselor stocate în depozitul dvs.

Completeaza acum formularul alaturat și programează o evaluare GRATUITĂ  a proprietății.