section dddplus1

Baruri

Dovezi ale activității dăunătorilor în localul pub-ului sau barului dvs. ar putea pune în pericol reputația dvs.

Șoarecii, șobolanii , muștele și gândacii reprezintă o amenințare specială la standardele de igienă în zonele de pregătire și depozitare a alimentelor din cauza riscului lor de boală.

Reducând amenințarea dăunătorilor și a potențialelor daune și contaminării pentru alimente și stocuri, vă putem ajuta să vă protejați afacerea.

De ce sa alegeți DDD Plus

Un serviciu profesional de combatere a dăunătorilor vă poate ajuta să vă protejați activele și să vă asigurați că veți continua să furnizați alimente și servicii de înaltă calitate.

De asemenea, vă va permite să mențineți cel mai înalt nivel de igienă în toate spațiile dumneavoastră.

Soluțiile profesionale DDD Plus

Specialistii noștri certificați înțeleg legislația privind igiena și siguranța alimentelor relevante pentru afacerile alimentare (legislația HACCP, DDD, UE) pentru a vă ajuta să îndepliniți cerințele de reglementare pentru afacerea dvs.

Soluțiile noastre vă vor ajuta să respectați Schema de evaluare a igienei.

DDD Plus/DDD pentru baruri și pub-uri 

Pub-urile și barurile au surse abundente de alimente pe care rozătoarele le pot infesta.

DDD Plus vine cu cele mai bune soluții pentru eliminarea eficientă a dăunătorilor, pentru a vă asigura că reputația dvs. nu este niciodată compromisă.

Soluțiile noastre DDD pentru babruri non toxice sunt concepute pentru a preveni infestarea cu rozătoare, insecte sau bacterii și pentru a vă menține personalul și vizitatorii în siguranță de orice formă de boli transmise de rozătoare.

Ai nevoie de mai multe informații?

Ne poți contacta chiar AICI! Avem răspunsul pentru orice nelămurire despre DDD pentru baruri.

Avantajele serviciului DDD pentru baruri

Evaluare gratuită- pentru a afla care este situația din barul dvs., echipa DDD Plus va face o evaluare gratuită și va căuta o soluție personalizată pentru orice tip de daunatori descoperit în bar sau pub.dddplus-bucuresti

Vizite regulate – operatorul DDD+ local vă va vizita în mod regulat sediul pentru a verifica stațiile de momeală pentru șobolani sau să caute semne ale activității dăunătorilor, să identifice riscurile potențiale și să vă sfătuiască cu privire la orice măsuri pe care le puteți lua pentru a reduce riscul viitoarelor probleme ale dăunătorilor.

Soluții personalizate pentru DDD pentru baruri- ne personalizăm serviciile pentru a controla dăunătorii obișnuiți care afectează afacerile cu alimente, cum ar fi șobolani, șoareci , muște și gândaci.

Serviciul de dezinfecție a dăunătorilor (DDD pentru baruri) / tratament antibacterian – folosind un produs biocid unic pentru a reduce organismele cauzatoare de boli lăsate de dăunători, serviciul de dezinfecție a dăunătorilor oferă liniște sufletească.

Ai nevoie de deratizare, dezinsectie și dezinfectie/ DDD pentru baruri?

Completeaza acum formularul alaturat și intra în contact cu unul dintre specialistii nostri, pentru serviciul DDD pentru baruri.