dezinfectare ddddplus1

Moteluri

La DDD Plus, înțelegem că provocările de gestionare a dăunătorilor sunt unice pentru fiecare proprietate de ospitalitate, astfel încât produsele și serviciile noastre sunt adaptate nevoilor tale.

DDD Plus vine cu soluții dovedite pentru industria ospitalității și a cazării.

Cum lucrăm

De aceea, un specialist în DDD motel va începe cu o inspecție cuprinzătoare a proprietății tale pentru a înțelege provocările unice cu care se confruntă proprietatea ta.

Serviciul nostru standard DDD motel include controlul insectelor, microorganismelor și al rozătoarelor.

Dăunătorii pot avea consecințe grave pentru afacerile din sectorul ospitalității, așa că paza împotriva acestora este esențială.

Oaspeții, personalul și vizitatorii trebuie să fie protejați împotriva riscurilor de sănătate și siguranță asociate cu dăunătorii.

Motelurile și bucătăriile comerciale trebuie să protejeze reputația câștigată din greu a mărcii lor și experiența pozitivă a clienților, mai ales în ultimii ani, unde recenziile sunt distribuite online într-o clipă.

Pe baza unei evaluări detaliate a spațiilor tale, DDD Plus va proiecta un program DDD motel de gestionare a dăunătorilor pentru a-ți satisface nevoile, luând în considerare factori precum integritatea structurală, presiunile mediului dăunător și potențialul de activitate a dăunătorilor.

Experții noștri în combaterea dăunătorilor pentru DDD motel vor elabora apoi un plan cuprinzător pentru a asigura protecție non-stop împotriva dăunătorilor.

Sprijinirea industriei hoteliere în timpul epidemiei de coronavirus

Nu sunt multe sectoare care au fost mai afectate decât industria ospitalității în timpul epidemiei COVID-19 .

Măsuri suplimentare de sănătate și siguranță sunt acum esențiale pentru a-i asigura pe clienți că hotelurile și restaurantele sunt în siguranță la întoarcere.

Ai nevoie de serviciul DDD motel: deratizare dezinsecție și dezinfecție?

Soluțiile inovatoare de combatere a dăunătorilor de la DDD Plus și măsurile de igienă competente pot proteja afacerile acum și în viitor.

Beneficiază acum de o evaluare gratuită a proprietății, completand formularul alăturat.

Vom găsi cele mai bune soluții pentru DDD motel: deratizare, dezinsectie și dezinfectie în motelul tău