slider ddddplus1

Spitale

Combaterea dăunătorilor din spital: DDD spital

Pentru ca spitalele trebuie sa fie medii curate și lipsite de daunatori, deratizarea, dezinsectia si dezinfectia constanta este obligatorie!

Colaborează acum cu specialistii în DDD spital de la DDD Plus pentru eliminarea rapidă și eficientă a daunatorilor!

Dăunătorii din mediul de sănătate prezintă riscuri inacceptabile pentru pacienții, personalul și vizitatorii care solicită un mediu sigur, igienic, fără dăunători.

Combaterea dăunătorilor și a paraziților cu ajutorul serviciului DDD spital de la DDD Plus te poate ajuta să-ți satisfaci nevoile de prevenire a dăunătorilor în cel mai sigur mod posibil, astfel încât să te puteți concentra asupra a ceea ce este cel mai important – oferind servicii de calitate care susțin îngrijirea pacientului.

Serviciile de prevenire și eliminare a daunatorilor DDD spital de la DDD Plus au fost concepute pentru a-ți oferi siguranță și liniște pentru a putea continua activitatea în același ritm.

Folosind cele mai inovatoare produse, echipamente și metode de tratament pentru DDD spital iar specialiștii noștri foarte pregătiți elimină rapid infestările active și apoi implementează programe de întreținere preventivă pentru combaterea problemelor viitoare cu dăunătorii.

Ai nevoie de DDD spital: deratizare, dezinsecție și dezinfecție?

Contactează-ne acum pentru o evaluare GRATUITĂ a proprietății!

Nicăieri nu este mai important să fii lipsit de dăunători.

Cu DDD Plus, dăunătorii nu sunt tolerați în niciun moment, în niciun caz, din niciun motiv.

Serviciile noastre DDD spital de combatere a dăunătorilor vă vor ajuta să vă mențineți în siguranta pe voi și pe pacienții voștri

Dezinfectarea pentru îngrijirea sănătății-covid-19

A rămâne fără dăunători este crucial în mediile de sănătate, la fel și menținerea unui mediu curat. DDD Plus oferă un serviciu de dezinfecție pentru instituțiile medicale pentru a le ajuta să facă față efectelor COVID-19.

Eliminăm toți daunatorii pentru siguranța pacienților și a personalului medical cu ajutorul serviciului specializat DDD spital

Îngrijirea pacientului este cea mai mare prioritate.

Dăunătorii pot pune în pericol această îngrijire.

Serviciul de prevenire a dăunătorilor DDD spital de la DDD Plus împiedică dăunătorii să pună vreodată în pericol persoanele din unitatea de îngrijire medicală.

De la birouri la săli de operație, de la exterior la interior, tehnicienii noștri au abilitățile de a aborda cele mai frecvente probleme de dăunători: gândaci, furnici obișnuite, șobolani și șoareci.

În plus, protocoalele noastre integrate de gestionare a dăunătorilor asigură că tratamentul este finalizat cu pesticide numai ca răspuns la inspecție și monitorizare detaliată.

DDD Plus reduce dramatic necesitatea utilizării pesticidelor și construiește o barieră preventivă pentru a menține dăunătorii în afara unității de îngrijire a sănătății.

Lucrează cu DDD Plus!

Cu DDD Plus de partea ta pentru combaterea dăunătorilor în spital, sănătatea și siguranța pacienților, angajaților și oaspeților tăi sunt protejate de pericolele dăunătoare.

Completeaza acum formularul alaturat pentru o evaluare GRATUITĂ  a proprietății.

Vom găsi cele mai eficiente soluții de combatere a daunatorilor în spitale!