ddddplus1 nou

Centre de recuperare

Cât de sigur este centrul de recuperare pentru pacienții care beneficiază de serviciile acestuia?

DDD centru de recuperare: deratizare, dezinsecție și dezinfecție pentru siguranța pacienților

Ar trebui să fie de la sine înțeles că un control eșuat al dăunătorilor poate fi devastator pentru o unitate de asistență medicală și este important să știți ce să faceți pentru a rămâne la curent cu problemele pe care le puteți avea cu dăunătorii.

Combaterea dăunătorilor/DDD centru de recuperare poate fi o problemă uriașă pentru orice organizație profesională, indiferent dacă operează în industriile din culise, cum ar fi producția sau construcțiile , afacerile publice, restaurantele sau ospitalitatea .

Cu toate acestea, există puține industrii în care infestările cu dăunători sunt mai puțin binevenite decât în ​​domeniul sănătății.

Centrele de recuperare din domeniul sănătății, autoritățile locale și organele de conducere au o datorie legală și morală de îngrijire față de angajații lor, vizitatorii și, mai ales, față de pacienții lor.

Ai nevoie de mai multe informații despre serviciul DDD centru de recuperare?

Apelează-ne cu încredere AICI!

Unde este nevoie de serviciul DDD centru de recuperare?

Pesticidele sunt utilizate în mod obișnuit în multe zone la unitățile de sănătate.

Unele dintre cele mai frecvențe includ zonele de pregătire a alimentelor și de eliminare a deșeurilor, zonele publice, cum ar fi sălile de așteptare, holurile și birourile, camerele pentru pacienți și zonele de tratament, pe lângă utilizarea lor în exterior pentru peluze, plantații și alte aplicații de amenajare a teritoriului.

Diferența dintre centrele medicale și alte industrii

În acest moment, s-ar putea să vă întrebați ce este diferit în ceea ce privește aspectele de combatere a dăunătorilor DDD centru de recuperare într-o unitate de asistență medicală, comparativ cu orice altă industrie publică?

Principala diferență cu industria de asistență medicală este că, acolo unde alte întreprinderi își desfășoară activitatea în mod regulat de deschidere și închidere, aceasta tinde să funcționeze 24/7 – 365.DDD centru de recuperare

Acest lucru înseamnă că, în loc să-și poată goli clădirile o dată pe zi pentru a permite curățarea și dezinfectarea temeinică a zonelor cheie, un centru medical trebuie să opereze aceeași disciplină strictă de curățare și control al dăunătorilor ca orice alt tip de afacere, dar trebuie să facă acest lucru în timp ce este încă pe deplin operațional și tratează pacienții săi.

De aceea, aveți nevoie de o echipă de specialiști în DDD centru de recuperare (deratizare, dezinsecție și dezinfecție) care să execute aceste proceduri rapid și în siguranță.

Programați o evaluare gratuită a centrului de recuperare, completând formularul alăturat.

Serviciul DDD centru de recuperare este obligatoriu!