section dddplus1

Cafenele

În cafenele, dăunătorii reprezintă o amenințare specială pentru standardele de igienă.

Riscul de infestare este deosebit de mare în zona de preparare și depozitare a alimentelor.

Resursele noastre ne permit să oferim un serviciu DDD pentru cafenele de înaltă calitate, adaptat nevoilor clientului, indiferent de mărimea cafenelei.

DDD Plus (DDD+) poate trata pentru a controla infestările multiple sau singulare cu discreție, tact și diplomație.

Ori de câte ori este posibil și adecvat, specialiștii noștri de teren vor folosi întotdeauna tratamente netoxice, cu ajutorul DDD pentru cafenele.

Înțelegem că orice semn de infestare cu dăunători în cafeneaua ta ar afecta grav brandul, de aceea, DDD Plus (DDD+) recunoaște importanța unei soluții discrete însă eficiente, cu ajutorul serviciului DDD pentru cafenele.

DDD Plus (DDD+) protejează reputația brandului, protejându-ti astfel afacerea de riscul pierderii de venit ca urmare a activității dăunătorilor.

Prevenirea infestarii cu daunatori

Preventia este cuvântul cheie iar DDD Plus (DDD+) înțelege importanța unui mediu curat, în care publicul consumator să se simtă bine.

Tehnicienii noștri în domeniul combaterii dăunătorilor sunt instruiți să ia în considerare foarte atent ce metodă de tratament este potrivită pentru restaurant, cafenea sau snack bar.

Recomandările noastre profesionale au ca scop nu numai eradicarea, ci și identificarea cauzei profunde a problemei, care va preveni reinfestarea viitoare.

DDD Plus (DDD+) oferă serviciul DDD pentru cafenele la prețuri foarte accesibile, pentru a se potrivi nevoilor și bugetului barului sau cafenelei.

Dezinfectare Coronavirus pentru cafenele

DDD Plus (DDD+) efectuează lucrări de igienizare profesională a spațiilor și suprafețelor cu care intra în contact mai multe persoane, pentru evitarea răspândirii Coronavirus.

Folosim nebulizatoare de mare putere, și adesea ne asigurăm ca se executa procedura la cea mai buna calitate de igienizare în zona afectată.

Pentru întrebări și informații suplimentare ne poți contacta chiar AICI!

DDD Plus (DDD+) are un proces inovator pentru a oferi serviciile DDD pentru cafenele de igienizare eficiente din punct de vedere al costurilor, de lungă durată, ecologice, care s-a dovedit, de asemenea, eficient împotriva SARS-CoV-2 (Coronavirus).

Cafeneaua ta are nevoie de serviciul DDD pentru cafenele: deratizare, dezinsectie și dezinfectie?

Completeaza acum formularul alaturat pentru o evaluare gratuită a situației din cafenea!