pest2 dddplus

Depozite de cereale

Cum gestionezi problema cu rozătoarele și insectele care afectează cerealele stocate in depozit?

DDD depozit de cereale: serviciul care te poate ajuta să scapi de problemele cu dăunătorii

DDD Plus vine cu cele mai eficiente soluții pentru eliminarea acestora și menținerea cerealelor fără daunatori care ar putea strica întreaga producție.

Completeaza acum formularul alaturat pentru a intra in legatura cu un specialist DDD depozit de cereale de la DDD Plus pentru o evaluare gratuită a proprietății.

Rozătoarele sunt deseori principalul dăunător în depozitele de cereale.

Toleranțele la insecte vor varia în funcție de tipul depozitului și de cerealele stocate.

Cereale care sunt aduse în unitate pentru depozitare vor conține deseori insecte care au infestat produsul înainte de a fi recoltat.

Dacă cerealele sunt aduse în unitate dintr-o altă unitate de depozitare, acestea pot fi infestate.

DDD Plus va preleva probele pentru a se asigura că insectele sunt sub limitele permise.

La nivel global, pierderile după recoltare reprezintă 24% din totalul alimentelor produse, iar infestarea cu insecte contribuie la o proporție semnificativă a acestora.

Urme ale infestarii cu diverși daunatori în depozitul de cereale:

  • Tăieturi: șobolanii și șoarecii ciugulesc constant. Cartonul mărunțit și lemnul roșu sau cablurile pot fi semne ale activității rozătoarelor. Gândacii în căutare de alimente pot mesteca și carton sau hârtie sau alt material de ambalare.
  • Miros neobișnuit: Adesea, infestarea cu dăunători / insecte a unei clădiri este însoțită de un miros distinctiv și neobișnuit într-un depozit, și trebuie întotdeauna investigat cu ajutorul unui program DDD depozit de cereale pentru a determina cauza.
  • Urme: Unul dintre semnele activității rozătoarelor într-un depozit sunt urmele vizibile de grăsime, în special în locurile în care acestea nu ar trebui să fie.
  • Dejecții: rozătoarele și gândacii lasă amândoi în urmă excrementele sub formă de mici boabe întunecate. Aceste excremente reprezintă un potențial pericol și pot răspândi bacterii și viruși care nu sunt doar un pericol pentru produsele dvs., ci și pentru angajații dvs.
  • Tuburi de adăpost de noroi: Un alt dăunător comun al depozitului sunt termitele subterane, care pot provoca pierderi considerabile pentru marfa într-un interval scurt de timp.

Tuburile de adăpost de noroi de dimensiunea creionului pe pereți care apar în zig-zag sunt un simptom clar al infestării cu termite din depozitul dvs.

Orice marfă care este supusă depozitării pe termen lung și mai puțin probabil să se deplaseze este mai susceptibilă la infestări cu TERMITE.ddd depozit de cereale

Cu ce fel de daunatori te-ai confruntat în depozitul de cereale?

DDD Plus vine cu cele mai bune soluții DDD depozit de cereale pentru deratizare, dezinsectie și dezinfectie, și prevenirea contaminării ulterioare.

Ai nevoie de DDD depozit de cereale?

Completeaza acum formularul alaturat și contacteaza-ne pentru o evaluare gratuită a stării depozitului.