dezinfectare ddddplus1

Unități de învățământ

Instituțiile educaționale ar trebui să fie întotdeauna locuri în care elevii și personalul se simt în siguranță.

Ne mândrim cu faptul că putem colabora cu școlile și universitățile pentru a le proteja de dăunători prin programul DDD unitati de invatamant.

Riscurile unei eventuale infestari cu daunatori

O infestare cu dăunători într-o școală poate provoca panică în rândul elevilor și părinților, afectând în același timp reputația instituției de învățământ.

În calitate de experți locali în combaterea dăunătorilor, tehnicienii DDD PLUS sunt familiarizați cu cei mai comuni dăunători din comunitatea dvs.

Dezinfectie coronavirus

Protejarea elevilor și a profesorilor de dăunători nu este singurul serviciu pe care îl oferim.

DDD PLUS oferă, de asemenea, un serviciu de dezinfectie  pentru a ajuta școlile să facă față efectelor coronavirusului.

Combaterea daunatorilor în școli

Experiența DDD PLUS se extinde de la  protejarea școlilor locale de toate tipurile până la cele mai mari universități.ddd unitati de invatamant

Acest lucru înseamnă că lucrați cu un partener DDD unitati de invatamant de combatere a dăunătorilor care înțelege preocupările unice de a păstra instituția dvs. liberă de dăunători.

Putem rezolva orice problemă dăunătoare din unitatea dvs. De la invazia cu rozătoare, cum ar fi șoarecii și șobolanii, până la paraziți, cum ar fi căpușele, avem pregătirea, echipamentul și experiența pentru a face treaba corect și eficient.

Clienții noștri beneficiază de accesul DDD PLUS la tehnologie de vârf din industrie, inclusiv tratamente termice cu echipamente de fumigare.

Serviciul DDD unitati de invatamant în colegii si universitati

Prezența dăunătorilor în campus poate pune studenții și personalul în pericol.

Nu numai că dăunătorii precum insectele și rozătoarele creează distrugeri, dar pot răspândi și bacterii dăunătoare, precum și provoca și agrava boli precum astmul.

Infestările cu dăunători pot crea, de asemenea, probleme în relații publice pentru colegii și universități, în timp ce măsurile necorespunzătoare de control pot expune studenții și angajații la pesticide periculoase.

Cu DDD PLUS ca partener pentru DDD unitati de invatamant și combaterea dăunătorilor din universitate, poți lăsa aceste griji deoparte.

Serviciile de prevenire DDD unitati de invatamant de la DDD PLUS sunt concepute pentru a vă oferi liniște sufletească.

Folosind cele mai inovatoare produse, echipamente și metode de tratament, specialiștii noștri cu înaltă instruire elimină rapid infestările active și apoi implementează programe de întreținere preventivă pentru a combate problemele viitoare ale dăunătorilor.

Cauți un specialist in DDD unitati de invatamant?

Completeaza acum formularul alaturat sau Contacteaza-ne si programează o evaluare gratuită a școlii, universității sau colegiului.

Vom veni cu cele mai bune soluții pentru DDD unitati de invatamant!