section dddplus1

Terenuri de sport

Cum scapi de o infestare cu șoareci sau șobolani în aer liber

Dacă șoarecii sau șobolanii sunt răspândiți pe terenurile de sport, DDD Plus are o varietate de metode pentru a face față acestor rozătoare.

Din păcate, spațiile în aer liber vin cu propriile provocări.DDD teren de sport

Vremea va fi un factor major, precum și nivelul de activitate pe teren pentru antrenamente, jocuri și întreținere.

Programează o evaluare gratuită a situației de pe terenul de sport!

Specialiștii în DDD teren de sport ar trebuie să se ocupe de deratizare, dezinsecție și dezinfecție într-o perioadă în care nu se desfășoară activități în acest spațiu, pentru a nu afecta programul meciurilor.

DDD teren de sport de la DDD Plus este soluția potrivită pentru:

  • Deratizare: șoarecii și șobolanii vă pot deteriora și distruge terenul, echipamentele și cheful de joacă. De aceea, este obligatoriu să-i elimini din primul moment în care ai descoperit urme de rozătoare
  • Dezinsecție: chiar dacă sunt mai puțin vizibile și par inofensive, unele insecte pot strica gazonul, pot deranja spectatorii sau chiar transmite virusuri și boli prin aer. Asigură-te că în cazul în care există o infestare în zona terenului de sport, vei avea grijă să o elimini imediat. Nu risca! Contactează profesioniști în domeniul DDD teren de sport!
  • Dezinfecție: în cazul în care terenul de sport nu este complet în aer liber sau jocurile se desfășoară cu spectatori, spațiile des frecventate trebuie dezinfectate pentru prevenirea răspândirii Coronavirus. Fii precaut. Ia măsuri preventive!

Ai nevoie de DDD teren de sport: deratizare, dezinsecție sau dezinfecție pentru un teren de sport?

Noi suntem aici pentru tine.

Poți completa acum formularul alăturat iar noi vom veni în cel mai scurt timp pentru a face o evaluare GRATUITĂ a terenului.

Astfel vom descoperi exact cu ce fel de dăunători te confrunți și cum îi putem elimina rapid.

Lasă dăunătorii pe mâna noastră!

Contactează-ne acum pentru DDD teren de sport