slider ddddplus1

Clinică veterinară

Este inacceptabil ca o clinică veterinară fie infestată cu dăunători.

În primul rând pot face rău animalelor tratate si pot îmbolnăvi personalul medical.

Scapă rapid de ei!

Contactează un specialist în DDD pentru clinica veterinara!

Clinicile veterinare necesită niveluri ridicate de igienizare pentru a menține animalele în siguranță și a opri răspândirea agenților patogeni.

Fără o igienizare adecvată, clinicile veterinare expun animalele și propriul personal la riscul de a contracta boli sau de a întâmpina complicații în timpul tratamentului.

Printre numeroasele amenințări la adresa salubrizării într-un spital, dăunătorii sunt cu siguranță printre cei mai periculoși dușmani.

Dăunătorii precum șobolanii și șoarecii, pot transporta o serie de boli, iar gândacii, acarienii de praf, muștele și alte insecte pot contamina consumabilele și suprafețele medicale din clinică.

Mai rău, combaterea acestor dăunători cu produse greșite poate emana într-o unitate medicală substanțe chimice dăunătoare.

Dacă ai de-a face cu dăunători în clinică veterinară, cea mai bună decizie este să colaborezi cu specialiști în DDD pentru clinica veterinara/ deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Completează acum formularul alăturat sau contactează-ne direct pentru o evaluare GRATUITĂ a clinicii!

Dăunători care afectează cel mai frecvent clinicile veterinare

Există o serie de dăunători care pot intra ușor într-o clinică veterinară.

Fiecare dintre aceste specii de dăunători prezintă propriile riscuri unice pentru siguranța generală a unei instituții medicale și sănătatea celor care frecventează aceste spații.DDD unitati veterinare

Printre cei mai comuni dăunători din spital, pentru care va trebui efectuată DDD pentru clinica veterinara se numără:

  • rozătoarele, cum ar fi șobolanii și șoarecii, care pot avea o serie de boli, inclusiv sindromul pulmonar Hantavirus, Leptospiroza, Ciuma, Salmoneloza și multe altele.
  • Insecte, cum ar fi gândacii, termitele, muștele, albinele, acarienii de praf pot să între în clinicile veterinare, provocând daune materialelor, contaminând echipamentul medical și inducând reacții alergice personalului și animalelor tratate
  • Microbi/Virusuri- virusuri precum SARS-CoV-2 pot conduce chiar la închiderea clinicii pentru o perioadă de timp

Pentru toate cele trei tipuri de dăunători, ai nevoie de serviciul DDD pentru clinica veterinara/deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

DDD Plus este specializat în domeniul DDD pentru clinica veterinara.

Ai probleme cu dăunătorii?

Pentru o evaluare GRATUITĂ a clinicii veterinare, completează acum formularul alăturat sau contactează-ne direct.

Suntem pregătiți cu cele mai eficiente soluții DDD pentru clinica veterinara pentru combaterea dăunătorilor.

Poți conta pe noi!