plus52

Sanatate publica

Cea mai importantă cerință în instituțiile de sanatate publica este igiena

DDD Plus va ajuta sa scapati de rozatoare, insecte și bacterii prin serviciile sale DDD pentru sanatate publica: deratizare, dezinsectie și dezinfectie.

Completează acum formularul alăturat pentru o ofertă personalizată pentru DDD pentru sanatate publica și o evaluare GRATUITĂ a proprietății!

De ce să ne îngrijorăm : dăunătorii precum insectele, rozătoarele și microbii pot provoca și răspândi o varietate de boli care prezintă un risc serios pentru sănătatea publică.

Ce poți face : există o varietate de moduri prin care puteți controla dăunătorii și riscurile pe care le provoacă acestea

Probleme de sănătate publică cauzate de dăunători

Bolile debilitante și mortale care pot fi cauzate sau răspândite de dăunători precum insectele, rozătoarele și microbii prezintă un risc serios pentru sănătatea publică.

Ai nevoie de DDD pentru sanatate publica?

Ia măsuri pentru eliminarea dăunătorilor: cere sfatul unor specialiști în DDD pentru sanatate publica!

Exemple de probleme semnificative de sănătate publică cauzate de dăunători includ:

  • Boli transmise prin vectori – Bolile infecțioase, cum ar fi virusul West Nile, boala Lyme și rabia, pot fi transportate și răspândite prin specii vectoriale (purtătoare de boli), cum ar fi țânțarii, căpușele și rozătoarele.
  • Astm și alergii – dăunătorii casnici din interior, precum gândacii, pot contribui la astm și alergii. Pe lângă înregistrarea produselor pentru combaterea acestor dăunători
  • Contaminarea microbiană – Diverse microorganisme, inclusiv bacterii, viruși și protozoari, pot provoca contaminarea microbiană în spitale, clinici de sănătate publică și unități de procesare a alimentelor.
  • Gripa aviară – Gripa aviară, este o infecție care apare în mod natural și în principal la păsări. Infecțiile cu aceste viruși pot apărea la om, dar riscul este în general scăzut pentru majoritatea oamenilor.
  • Prioni – Anumite proteine ​​găsite în celulele sistemului nervos central al oamenilor și animalelor pot exista în forme anormale, infecțioase numite „prioni”. Prionii împărtășesc multe caracteristici ale virușilor și pot provoca boli letale
  • Antrax – Agenții biologici precum sporii Bacillus anthracis pot provoca o amenințare pentru sănătatea publică și securitatea națională.

Controlează în siguranță dăunătorii și protejează-ți sănătatea cu DDD pentru sanatate publica

Prevenirea este cel mai eficient mod de a controla dăunătorii purtători de boli și riscurile asociate acestora pentru sănătatea publică.

Indiferent de specializarea din domeniul sanatatii publice, DDD Plus este partenerul potrivit pentru DDD pentru sanatate publica: deratizare, dezinsectie și dezinfectie.

Contactati-ne acum pentru DDD pentru sanatate publica!