section dddplus1

Simigerii

Spune-ne ce probleme ai cu rozatoarele sau insectele iar noi găsim cele mai bune soluții de eliminare.

DDD Plus se va ocupa de întreg procesul DDD simigerie, de la evaluarea GRATUITĂ, pana la eliminarea daunatorilor care va afecteaza productia si vanzarile.

Igienizarea este crucială în simigerii, în special în timpul și după epidemia COVID-19.

Simigeriile trebuie să controleze și să prevină dăunătorii, cum ar fi rozătoarele și insectele, în interiorul și în jurul cladirilor lor, pentru a asigura integritatea produselor lor.

Cum actioneaza DDD Plus

Doua simigerii nu sunt identice.

De aceea, DDD Plus va face o evaluare GRATUITĂ cuprinzătoare a proprietății în cauză pentru a înțelege problemele cu care simigeria se confruntă din cauza dăunătorilor.

Apoi, în urma evaluării, vom lucra cu dvs. pentru a construi un plan de DDD simigerie: deratizare dezinsecție și dezinfecție – doar pentru simigeria dvs. – care să pună în aplicare cunoștințele noastre despre controlul dăunătorilor.

Ce vom mai face în plus pentru DDD simigerie

Excludere – Dăunătorii pot intra în restaurantul tău prin uși și mici crăpături.

DDD Plus va colabora cu dvs. pentru a sigila potențialele puncte de intrare a dăunătorilor și vă va ajuta să vă protejați clădirea, făcând-o mai puțin atractivă pentru dăunători.

Controlul muștelor – muștele sunt printre cei mai murdari dintre toți dăunătorii, transportând peste jumătate de miliard de microorganisme pe corp și picioare, care pot contamina alimentele și vă pot submina reputația.

Serviciul de control al muștelor DDD simigerie de la DDD Plus este conceput pentru a ajuta la gestionarea tuturor infestărilor, ușoare sau severe.

Controlul mirosurilor – Mirosurile pot fi invizibile pentru ochi, dar pot afecta negativ restaurantul. Întrebați-vă clienții.

Programul DDD simigerie de la DDD Plus vă poate ajuta să eliminați – nu doar masca – mirosurile din coșurile de gunoi, tomberoanele, băile și multe altele.

Controlul păsărilor – Păsările pot fi o mare neplăcere și pot provoca daune materiale scumpe clădirilor, acoperișurilor și sistemelor de ventilație. Și mai rău, pot răspândi boli grave personalului sau clienților dvs. Programul nostru de control al păsărilor vă poate ajuta să vă protejați restaurantul de această problemă dificilă.

Pentru a nu întrerupe producția în simigerie, este nevoie de o gestionare corecta a timpului.

Amanarea deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei va duce la înmulțirea daunatorilor si agravarea situației.

Igienizarea și DDD simigerie  necesită planificare, muncă grea și o strategie inteligentă care utilizează o varietate de tehnici și controale.

Colaborati chiar acum cu o echipa specializata in DDD.

Completati formularul alaturat și va vom ajuta cu DDD simigerie în cel mai scurt timp posibil

Dezinfectie împotriva Covid-19

DDD Plus protejează sănătatea publică, siguranța alimentară și bunurile de pagubele cauzate de dăunători.

Iar dacă în contact cu simigeria intra mai multe persoane, veți avea nevoie de o dezinfecție  profesionista, pentru evitarea răspândirii SARS-CoV-2.

Completeaza formularul alaturat și spune-ne ce probleme ai cu daunatorii.

Vom face o evaluare gratuită, și vom interveni imediat pentru deratizare, dezinsectie și dezinfectie în simigeria dvs.