Dezinsecția ploșnițelor în București este serviciul pe care compania DDD+ îl oferă pentru efectuarea operațiunii de dezinsecție asupra acestor insecte lungi de 4 până la 5 mm care evită lumina.
Ploșnițele se ascund în timpul zilei în mobilier, paturi, saltele, tapet, plinte și alte locuri. Locurile lor de reproducere sunt aceste adăposturi. Aflați cum să scăpați de ploșnițele de pat cu ajutorul acestui articol.
Dezinsecția ploșnițelor în București explică cum arată aceste insecte
Corpul plat, oval al ploșniței adulte, măsoară între 0,5 și 1 cm lungime. Nuanța unei ploșnițe adulte este maro-roșcat sau maro-negru și devine mai închisă pe măsură ce mănâncă.
Larvele de ploșniță, cunoscute adesea sub numele de „nimfe”, sunt transparente și au aproximativ 1,5 mm lungime. În timp ce se hrănește, nimfa devine stacojie și continuă să crească.
Ouăle de ploșnițe au o dimensiune de aproximativ 1 mm, par un pic ca niște granule albe așezate una lângă cealaltă și se dezvoltă după câteva săptămâni, spun specialiștii în dezinsecția ploșnițelor în București.
Aflați ce simptome indică prezența ploșnițelor
Insectele care sug sânge sunt ploșnițele de pat și pot fi transportate cu ușurință în locuințe. Au capacitatea de a se extinde pe distanțe mari pentru o perioadă considerabilă de timp în căutarea unei noi gazde.
Ploșnițele petrec cea mai mare parte a zilei ascunse și sunt în primul rând nocturne (active noaptea). Își petrec mult timp ascunzându-se sau odihnindu-se, apropiindu-se de o gazdă doar când vor să mănânce.
Pentru a năpârli, a se împerechea și a depune ouă, femele au nevoie de hrană de sânge. Ele pot, totuși, să meargă și să reziste perioade lungi de timp fără să mănânce.
Toate nimfele, masculi, femele și tineretul, se hrănesc cu sânge. În dormitor, de exemplu, se ascund în crăpăturile și fisurile din apropierea gazdelor adormite, explică inspectorii DDD+.
Mirosul urât pe care îl produc ploșnițele este un simptom revelator al unei infestări. Echipa de dezinsecția ploșnițelor în București atrage atenția asupra aspectului pătat al depozitelor fecale, alt semn al infestării.
Recomandările specialiștilor pentru prevenirea apariției ploșnițelor
Ploșnițele de pat mușcă oamenii, precum și alte creaturi, cum ar fi șoarecii, șobolanii și găinile, când ies din ascunzătoare noaptea. Ploșnița are nevoie de 3 până la 15 minute pentru a se umple cu sânge.
Mușcătura generează o umflătură dureroasă, rigidă, de culoare gălbuie. Se târăsc și se întorc la ascunzătorile lor după ce au mâncat, și de obicei roiesc împreună.
Recomandările de top ale specialiștilor în dezinsecția ploșnițelor în București pentru prevenirea lor sunt:
- Mențineți niveluri excelente de menaj și igienă pentru a preveni infestarea.
- Sigilarea crăpăturilor și a fisurilor va împiedica ascunderea și reproducerea ploșnițelor. Aceste zone de ascundere, greu accesibile, necesită tratament profesional cu un insecticid rezidual pentru infestările severe.
- Este posibil ca lenjeria de pat și saltelele să fie complet aerisite înainte de a fi folosite din nou, în funcție de tipul de tratament.
- Camerele trebuie tratate pentru eliminarea ploșnițelor dimineața, devreme, pentru a fi uscate și gata pentru reintrare seara.
Cât timp durează să scăpați de ploșnițe după exterminare?
În funcție de severitatea infestării și de dimensiunea locuinței, îndepărtarea ploșnițelor de pat necesită adesea 2-4 ședințe de tratament repartizate pe o perioadă de 3-6 săptămâni.
Este posibil ca, după efectuarea tratamentului inițial, să existe încă ploșnițe.
De fapt, este posibil să întâlniți mai multă activitate decât de obicei timp de câteva zile după serviciul inițial, dar pe măsură ce serviciile ulterioare sunt efectuate, ar trebui să le vedeți din ce în ce mai rar.
Dacă ploșnițele de pat nu sunt complet eradicate, ele sunt destul de bune la reproducerea și extinderea dimensiunii coloniei.
Există întotdeauna un potențial ca ploșnițele de pat să se ascundă până când se vor reproduce dacă tratamentul efectuat nu a eliminat complet colonia.
Cât de curând puteți intra în case după tratamentele de dezinsecție ploșnițe aplicate?
Conform părerilor specialiștilor în dezinsecția ploșnițelor în București, după tratament, așteptați cel puțin 4-5 ore înainte de a merge acasă sau în camerele care au fost tratate.
O soluție bună pentru a dormi liniștiți după tratament este acoperirea saltelelor și a arcurilor. Orice ploșnițe de pat care rămân în saltea nu vor putea să muște sau să scape din salteaua sigilată.
Utilizați un dezinfectant sau săpun și apă caldă pentru a curăța insectele moarte după tratament. Toate ploșnițele reziduale vor fi eliminate prin această metodă.
Contactați experții în dezinsecția ploșnițelor în București dacă doriți ca problemele care pun sănătatea oamenilor în pericol să fie rezolvată corect!