Semnele comune ale unei infestări cu șoareci sunt:
Excremente de soarice – pelete mici, maro/negru, conice, de dimensiunea aproximativă a unei stafide mici
Resturi roase– șoarecii trebuie să roadă lucruri pentru a-și menține dinții incisivi în creștere continuă. Vor roade lemnul, plasticul, țevile de plumb și vor scoate izolația de pe cablurile electrice.
Acest lucru poate conduce la incendii. Dacă nu ești asigurat la incendiu, comandă de aici echipamentele obligatorii precum hidrant și furtun PSI.
Zgomote – adesea provenind din spațiile goale ale peretelui.
Găuri pentru șobolani – șobolanii vor face o rețea de piste pentru adăpost, cuibărit și depozitare a alimentelor.
Cuiburi de șobolani – șobolanii vor sfărâma materiale moi pentru a face cuiburi. Acesta ar putea fi carton, izolație sau orice fel de mobilier moale.
Servicii de deratizare șoareci pentru întreprinderi
Cea mai eficientă și eficientă modalitate de a scăpa de șobolani din afacerea dvs. este să folosiți o companie profesionistă de deratizare soareci
Serviciile noastre de deratizare soareci includ:
O vizită la fața locului – pentru a stabili amploarea problemei cu șoarecii, punctele de intrare și locurile de cuibărit.
Tratamente rapide eficiente – vom folosi momeală direcționată care va eradica rapid infestările de șoareci și alte rozătoare, cu o întrerupere minimă a operațiunilor comerciale.
Prevenire – vă putem oferi servicii de prevenire a infestării afacerii dumneavoastră pe viitor
Cum să împiedici șobolanii să intre în afacerea ta?
Șoarecii pot cauza daune semnificative afacerii dvs., dar există multe măsuri de precauție pe care proprietarii de afaceri le pot lua pentru a preveni o infestare cu șoareci.
Șoarecii au nevoie de acces la hrană și apă și vor fi atrași în locuri unde există adăpost și o aprovizionare regulată cu hrană.
Întreprinderile alimentare, în special, trebuie să ia măsuri de precauție suplimentare pentru a descuraja șoarecii– păstrați zonele libere de resturi alimentare, nu lăsați aglomerația să se acumuleze în zonele exterioare și inspectați regulat spațiile comerciale pentru a detecta goluri și găuri în pereții exteriori.
Dacă afacerea dvs. are pubele exterioare, asigurați-vă că acestea sunt realizate dintr-un material rezistent, cu un capac etanș.