dezinfectare ddddplus1

Grădinițe pentru copii

Cum gestionezi problemele cu dăunătorii nedoriți în grădiniță?

DDD Plus este specialist DDD gradinita copii: deratizare, dezinsecție și dezinfecție pentru ca fiecare copil să fie în siguranță în primii ani de educație!

Numărul copiilor și tendința lor de a lăsa tot felul de alimente și băuturi dulci, care oferă hrană furnicilor și rozătoarelor fac din grădiniță un mediu perfect de dezvoltare a dăunătorilor

Înainte de combaterea dăunătorilor în grădiniță, există câteva lucruri importante pe care trebuie să le cunoști pentru a menține siguranța copiilor și a personalului din grădiniță:

  • Înainte de aplicarea pesticidelor, toate jucăriile, jocurile, covoarele, scaunele, mesele etc. trebuie ridicate și îndepărtate de pereți și toate blaturile din bucătărie și baie, inclusiv chiuvetele, trebuie să îndepărtate, pentru a elibera spațiul ce urmează să fie dezinfectat
  • DDD gradinita copii nu trebuie făcută atunci când există copii sau adulți în incintă, chiar dacă aceștia se află într-o altă cameră sau zonă a grădiniței (în conformitate cu directivele Ministerului Educației).
  • Copiii nu ar trebui să fie lăsați în zona în care s-au aplicat pesticide timp de cel puțin șase ore după aplicare, iar bebelușilor nu ar trebui să li se permită să se târască pe podea până nu este spălat, ceea ce se poate face la numai 48 de ore după aplicare.
  • Înainte de a folosi bucătăria și băile, toate zonele folosite pentru prepararea alimentelor și spălarea mâinilor trebuie curățate cu o cârpă umedă (care trebuie aruncată după aceea) și cu un detergent pentru vase.

Punem siguranța copiilor și a personalului pe primul loc!

În cazul DDD gradinita copii, este extrem de important faptul că specialistul nostruddd gradinita copii în DDD gradinita copii se asigură că nu plasează pesticide sau insecticide în locuri accesibile copiilor sau animalelor

Sfat!

Cel mai bine este să acționăm împotriva dăunătorilor în grădinițe vinerea după plecarea copiilor sau într-o zi în care copiii sunt în vacanță.

Rezolvă acum problemele cu dăunătorii cu ajutorul DDD gradinita copii!

Găsești aici toate tipurie de dăunători și cum pot fi combătuți.

DDD Plus va face o evaluare GRATUITĂ a proprietății și va veni cu cele mai eficiente și sigure metode pentru DDD gradinita copii de combatere a oricărui dăunător nedorit.

Tot ce ai de făcut este să completezi formularul alăturat pentru o discuție cu un specialist DDD gradinita copii!