section dddplus1

Productie nealimentara

Procesul de producție nu trebuie sa fie încetinit de daunatori!

De aceea, DDD Plus vine cu cele mai eficiente servicii deDDD pentru productia nealimentara. deratizare, dezinsectie și dezinfectie pentru ca afacerea ta sa ramana stabilă.

Știm cat de important este profitul afacerii tale

De aceea, nu lăsa rozatoarele, insectele sau microorganismele sa îți oprească procesul și să îți cheltuiască o suma mare de bani și timp!

Ia rapid măsuri pentru combaterea acestora.

Dăunători obișnuiți în instalațiile de producție

  • Rozătoare, păsări și animale sălbatice
  • Șoareci
  • Șobolani
  • Veverițe
  • Ratonii
  • Insecte
  • Purici
  • Gândaci de bucătărie
  • Furnicile
  • muștele

Fie că ai nevoie de combaterea dăunătorilor, de combatere a insectelor sau de dezinfectare, îți oferim o protecție optimă pentru unitatea ta prin programul DDD pentru productia nealimentara

Cum sunt combatuti daunatorii

Asigură-te că utilizezi un menaj de bun simț și elimini orice dezordine de pe podelele de producție.

Acest lucru nu numai că îți va păstra locul de muncă în siguranță, dar va preveni apariția locurilor ideale de cuibărit pentru șobolani și șoareci.

DDD Plus este aici pentru a pune în aplicare procedurile de gestionare a dăunătorilor prin DDD pentru productia nealimentara pentru a-ți asigura menținerea unui mediu de lucru sănătos în orice moment.

De ce să alegi DDD Plus?DDD pentru productia nealimentara

Deoarece dăunătorii reprezintă o amenințare în toate spațiile tale, precum și pentru igiena și imaginea companiei tale, oferim un serviciu complet de prevenire și control care asigură trasabilitatea sistematică a tuturor operațiunilor efectuate.

Serviciul DDD pentru productia nealimentara dedicat profesioniștilor.

La DDD Plus, te ajutăm să îți mențineți standardele de igienă și curățenie, asigurându-te că soluțiile noastre profesionale pentru DDD pentru productia nealimentara de combatere a dăunătorilor protejează aceste cerințe solicitante.

Alege DDD Plus pentru DDD pentru productia nealimentara

DDD Plus oferă servicii DDD pentru productia nealimentara de deratizare, dezinsectie și dezinfectie pentru producătorii din domeniul nealimentar pentru ca acestea să își poată proteja procesele de producție împotriva oricăror probleme cu dăunătorii.

Soluțiile noastre de servicii te vor ajuta să demonstrezi afacerilor cărora le furnizezi și clienților acestora că procesele voastre de fabricație sunt fără reproș.

Pentru a beneficia de o evaluare gratuită a proprietății tale, completează formularul alaturat!